Medlemskort/Medlemsnøgle

AngerGym er et nøglecenter. Det vil sige, at du kan komme så ofte og frit du vil hele døgnet rundt. Medlemskortet du får udleveret er personligt og må ikke benyttes af andre end den, som har tegnet abonnementet. Medlemskortet skal indlæses ved indgangen. Skulle du miste eller beskadige dit medlemskort, udsteder vi et nyt til dig mod et administrationsgebyr på 50,-. Hvis du glemmer kortet, vil du stadig kunne træne indenfor receptionens åbningstid. Herefter kan døren desværre ikke aktiveres uden kort.

Har du mistet dit kort? Så tag kontakt til os her!

Omklædning

Der er skabe til rådighed i omklædningsrummene, så du har mulighed for at opbevare dit tøj og dine værdigenstande mens du træner. Har du ikke selv en hængelås til skabet, er der mulighed for at købe en i centeret. Der er desuden brusebade i både herre- og dameomklædning.

Prøvetime

En prøvetime hos os koster kun 60,-. Gæster kan træne mellem kl. 10:00-22:00 på hverdage og 10:00-17:00 i weekender. Døren aktiveres desværre ikke med MobilePay, men vi er ved at få lavet en løsning, så man vil kunne købe gæstetræning via hjemmesiden.

Beklædning

For at kunne træne i centeret, skal du have træningstøj og indendørs sko på.

Pause på medlemskab

Du kan til enhver tid sætte dit medlemskab på pause så ofte og så længe, som du ønsker (dog maks. 6 måneder). Du skal blot henvende dig til os, hvor du mod et administrationsgebyr på 50,- skal oplyse om start og slutdato for pausens periode.

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, ved at kontakte os. Opsigelsen skal dog ske senest den 15. i måneden.

Åbningstider

For medlemmer alle 365 dage om året 24/7. 

For gæster er der adgang fra kl. 10:00 til 22:00 på hverdage og kl. 10:00 til 17:00 i weekender. Vi kan træffes alle dage på telefonnummer 21323237 eller mail info@angergym.dk.

 

Ekspeditionstider

Receptionen/butikken har følgende åbningstider:

Mandag-Fredag 10:00-22:00
Lørdag & Søndag 10:00-17:00